SM veckan 2020 10-12 juli, H70 & H75

Välkomna till Nora Gk

Vi på Nora Golfklubb är stolta att presentera oss som en av arrangörsklubbarna för SM-veckan 2020. Planeringen är i gång sedan länge och vi ser mycket fram emot sommarens tävlingar där vi hälsar deltagarna i H70 samt H75 välkomna till Bergslagens pärla. Vi tar emot max 156 spelare fördelade på de två klasserna.

På denna sida kommer vi fylla på med dokumentation och information som gäller just er som ska tävla hos oss. För allmän information gällande SM-veckans golfdel så hänvisar vi till Örebro Läns Golfförbund.

Vid minsta fundering, tveka inte att kontakta oss direkt via mejl eller telefon, välkomna!

Boende i under SM-tävlingarna på Nora Gk

På klubben finns 6 dubbelrum samt ca 10 ställplatser för husbil/husvagn. Läs mer om våra boendeformer i via menyn intill.

Nora Stadshotell har preliminärbokade rum för 1190kr/enkelrum, 1390kr/dubbelrum per natt, bokning endast via telefon 0587-31 14 35 eller via mail info@norastadshotell.se

Inspel inför SM

H70
Officiellt och fritt inspel är torsdag 9/7. Bokning av inspelstid görs genom receptionen på 0587-120 00. Det går även bra att spela in banan vid annat tillfälle. Alla som anmält sig till SM-tävlingarna är välkomna att spela med 50% rabatt på greenfee fram till tävlingsdagen. Bokning av en sådan inspelstid görs via Min Golf.

H75
Officiellt och fritt inspel är torsdag 9/7 (inspel även för H70) och fredagen 10/7. Under inspel under fredagen kan banarbete förekomma. Bokning av inspelstid görs genom receptionen på 0587-120 00. Det går även bra att spela in banan vid annat tillfälle, alla som anmält sig till SM-tävlingarna är välkomna att spela med 50% rabatt på greenfee fram till tävlingsdagen. Bokning av en sådan inspelstid görs via Min Golf. Observera att under fredagen spelar H70 sin första rond.