Boende på klubben

Bo en långputt från banan!

Vi erbjuder 2 st tvåbäddsrum i det gamla Prästbostället, som tillsammans med golfrestaurangen och omklädningsrummen ringar in den mysiga trädgården. Rummen är belägna på den nedre våningen av byggnaden, vilket gör boendet funktionsanpassat. Rummen har en egen dörr ut till altanen, med utsikt över Norasjön. Du får även tillgång till det gemensamma köket samt badrum med dusch

Våra fyra nybyggda tvåbäddsrum i den del som vi kallar “Loftet” är nu klara för uthyrning från och med sommaren 2019. Här har varje rum egen toalett och tillgång till ett gemensamt fullt utrustat kök. Även här finns en altan med utsikt över Norasjön.

Det finns även möjlighet att boka frukost, lunch och middag på golfrestaurangen bredvid.

Golfpaket

Boka ditt boende i direkt anslutning till golfbanan!

Nora golfklubb erbjuder ett enormt prisvärt golfpaket. Bo direkt på klubhusområdet i det gamla Prästbostället eller bo i de nybyggda rummen på Loftet. Alla rum har egen toalett, tillgång till kök och uteplats med utsikt över Norasjön.

Från 495 kr/person