Tävlingsverksamhet på Nora gk

Tävla är kul!

Nora Golfklubb anordnar varje år klubbtävlingar av olika slag. I klubbtävlingarna deltar alla som har grönt kort, gillar att träffa nya golfare och vill utveckla sitt spel.

Under vecka 29 anordnas semestergolfveckan då vi spelar tävlingar med olika spelformer under sju dagar. Förutom golf bjuds det också på grillkväll och andra evenemang.

Det händer att klubben åtar sig tourtävlingar, distriktsmästerskap och liknande. Passa på att ta er ut på plats vid sådana tillfällen. Det bjuds oftast på fin golf och publik utmed banan är alltid något som höjer stämningen.

Tävlingsanmälan & avgifter

Nedanstående gäller klubbtävlingar undantaget t.ex. T-utbytestävlingar.

Tävlingsanmälan: via Min Golf eller 0587-12 000
Senaste anmälningsdag: Torsdagar kl 12.00 (för tävling lördag och söndag). I övrigt två dagar före tävlingsdag kl 12.00.
Tävlingsavgift: 100:- /spelare
Tävlingsgreenfee: Seniorer 180:- Juniorer 100:- (kan vara annan vid partävling se info på Min golf)

För att komma med på resultatlistan krävs EGA Exakt tävlingshandicap (ETH)

T-Singel

Även i år arrangeras T-utbytestävlingar i distriktet.
Spelschema (pdf)
Tävlingsvillkor (pdf)

T-Paret

Ta med en partner och spela T-par i distriktet!
Ansvarig: Åke M Jansson / Örebro CGCC
Spelschema (pdf)