Damkommittén

Damgolf på Nora Golfklubb

Damgolfen riktar sig till  kvinnor i alla åldrar. Vi spelar på tisdagar och spelar då oftast 9 hål. Efteråt fikar vi tillsammans och förrättar prisutdelning. Vi strävar efter att få fler att upptäcka glädjen i att tävla under lättsamma former. Det viktigaste är att vi har kul tillsammans. Varje säsong anordnar vi också en resa mot hemligt mål, som brukar vara en uppskattad aktivitet, vi startar upp i April med ett upptaktsmöte.

 

 

Damkommittén 2023

Anette Söderholm-ordförande  
Karin Hedenström
Ulrica Evertsson
Anette Inglann
Annica Berggren
Regina Wangerud

 

 

Aktuellt

2022-12-11

Planering inför säsongen 2023.

Damgolfen kommer liksom tidigare år att spelas på tisdagskvällar. En nyhet blir att den som vill spela ska anmäla sig på nätet (GIT) i förväg, detta för att underlätta för tävlingsledningen. I mitten av april kommer vi att starta upp med ett upptaktsmöte. Första tävlingen spelas sedan sista tisdagen i april om vädret tillåter.

Spelprogram kommer att vara framtaget till upptakts-mötet. Som tidigare år kommer vi att spela både singelspel och lagspel. Utöver tisdagskvällarna hoppas vi att även nästa år ordna matchspel (Ladies fight), eclectic och resa till hemligt mål. Avslutningstävlingen kommer att ordnas i slutet av september.

Damkommittèn

 

 

 

 

 

 

Damgolfen 2022

Tävlingsprogram för 2022.

Damgolf-2022.