Damkommittén

Damgolf på Nora Golfklubb

Damgolfen riktar sig till  kvinnor i alla åldrar. Vi spelar på tisdagar och spelar då oftast 9 hål. Efteråt fikar vi tillsammans och förrättar prisutdelning. Vi strävar efter att få fler att upptäcka glädjen i att tävla under lättsamma former. Det viktigaste är att vi har kul tillsammans. Varje säsong anordnar vi också en resa mot hemligt mål, som brukar vara en uppskattad aktivitet, vi startar upp i April med ett upptaktsmöte.

Damkommittén 2021

Anette Söderholm-ordförande
Karin Hedenström
Kristina Nordenfeldt-Persson
Ulrica Evertsson
Anette Inglann
Berit Jansson
Ann-Kristin Carlsson

2021-05-31

Imorgon tisdag den 1 juni är det äntligen dags för säsongens första damgolf. Vi kommer även i år att ha möjlighet att starta när som helst under dagen, fram till kl 17.30.

För att få delta i damgolfen måste du ha en dam som markör. Tävlingsavgiften, 30 kr, swishas till Anette Inglann, 070-5427334. Det är viktigt att detta görs INNAN start. Efter spelet lämnas ifyllt scorekort, signerat av både spelare och markör, i därför avsedd låda, som står i damernas omklädningsrum.

Nytt för i år är att kl 17.00-17.30 finns tävlingsledningen på plats. Den som saknar spelpartner är välkommen då. För att delta i damgolfen gäller start SENAST 17.30. Damkommitten registrerar samtliga resultat under kvällen, så var och en behöver inte göra sin egen hcp-registrering. Resultatet redovisas därefter på Facebook och på klubben.

Tävlingsprogram för damgolfen finns att hämta i klubbrummet.

Lycka till på tisdag allihop och kom ihåg att
svinga lugnt ☀️⛳🏌️‍♀️

Damkommittén

Damgolfen 2021

Tävlingsprogram 2021

Reviderat5tävlingsprogram 2021

Ladies trophy 2021

Ladies Throphy är inställt även denna säsong.