Damkommittén

Damgolf på Nora Golfklubb

Damgolfen riktar sig till  kvinnor i alla åldrar. Vi spelar på tisdagar och spelar då oftast 9 hål. Efteråt fikar vi tillsammans och förrättar prisutdelning. Vi strävar efter att få fler att upptäcka glädjen i att tävla under lättsamma former. Det viktigaste är att vi har kul tillsammans. Varje säsong anordnar vi också en resa mot hemligt mål, som brukar vara en uppskattad aktivitet, vi startar upp i April med ett upptaktsmöte.

Damkommittén 2020

Anette Söderholm-ordförande
Karin Hedenström
Kristina Nordenfeldt-Persson
Ulrica Evertsson
Anette Inglann
Berit Jansson
Ann-Kristin Carlsson

Aktuellt

Under rådande omständigheter så är damernas upptaktsmöte inställt. Just nu måste fokus ligga på att värna om varandras hälsa.

Första damgolfen är planerad till den 28/4 och vi hoppas kunna genomföra den som planerat. Vi kommer fortlöpande informera både på hemsidan och på vår Facebooksida.

Vi kommer att lägga ut årets spelprogram på hemsidan inom kort.

Ta väl hand om er.

Damkommitten.

Damgolfen 2020

Tävlingsprogram 2020