Damkommittén

Damgolf på Nora Golfklubb

Damgolfen riktar sig till  kvinnor i alla åldrar. Vi spelar på tisdagar och spelar då oftast 9 hål. Efteråt fikar vi tillsammans och förrättar prisutdelning. Vi strävar efter att få fler att upptäcka glädjen i att tävla under lättsamma former. Det viktigaste är att vi har kul tillsammans. Varje säsong anordnar vi också en resa mot hemligt mål, som brukar vara en uppskattad aktivitet, vi startar upp i April med ett upptaktsmöte.

Damkommittén 2020

Anette Söderholm-ordförande
Karin Hedenström
Kristina Nordenfeldt-Persson
Ulrica Evertsson
Anette Inglann
Berit Jansson
Ann-Kristin Carlsson

Aktuellt

Vi kommer att spela en modifierad variant av damgolf denna säsong, vilket innebär att vi enbart spelar singelspel över 9 hål, med start 28/4.

Var och en bokar in en tid när som helst under tisdagarna. All information finns i spelprogrammet här intill. Vi kommer inte att ha någon reserverad tid för damgolf på kvällen.

Viktigt är att vi håller oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Tävlingen den 2/6 spelas också som en singeltävling hål 10-18. Vår förhoppning är att vi i slutet av sommaren kanske kan spela Nyckelhålstävling med parspel, men det beror på vad som händer med coronasmittan och vilka restriktioner som gäller då.

Under rådande omständigheter är det fantastiskt att vi kan spela golf om än under modifierade former.

Svinga lugnt och vår rädda om varandra.

Damkommitten

Damgolfen 2020

Tävlinsprogram 2020

Reviderat spelprogram 2020-2

Ladies trophy 2020

Ladies Throphy är inställt denna säsong.

Nyckelhålet 2020

Vi kommer att spela 2 klubbkvaltävlingar i Nyckelhålet, tisdagen den 28/5 och tisdagen den 23/7

Tävlingsvillkor Nyckelhålet 2020