Restaurang

Med golf mitt i maten

Avtal tecknat med ny krögare

Vi har nu gjort klart med ny krögare inför årets säsong. När restaurangen öppnar så kommer mer info.

Nora Golfklubb

Golfbanan: Öppnar 3/4 kl 13:00        Greenfee vardag 200:-, helg 300:-

Rangen: Öppen, dock utan vatten
Restaurangen öppen 08:00-16:00            lunch 11:00-14-00                                        Kansli/Shop Mån- Fredag 08:00-16:00,
Telefon växel 0587-120 00
Bokningsläget

Banstatus:
Fredag 3/4 öppnar banan 13:00 med ordinarie greener. Påskveckan verkar kunna bjuda på lite behagligare temperatur. Inga bunkerkrattor finns ute, man får jämna till med klubba eller sko. Bolltvättar kommer inte fyllas utan täcks över med en plastpåse.

Viktig info!

I och med spridningen av Coronaviruset tvingas vi göra vissa förändringar i vår verksamhet. Dessa tillfälliga lokala ordningsföreskrifter finns anslagna på klubben.

Nora GK följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och dessa gäller både medlemmar och gäster.

Greenfee kan lösas i klubbrummet eller vid Prästboställets entre. När Du kommer som gäst behöver Du således inte komma i direkt kontakt med någon, även om receptionen är fortsatt bemannad på  vardagar.

Våra allmänna rekommendationer är att alla följer de råd som ges via Folkhälsomyndigheten.
Undvik samlingar, men spela gärna golf.

2 april 2020 Styrelsen