Nora Golfbana

Park- & skogsbana i Lantlig idyll

1988 togs det första spadtaget och året senare stod Nora golfbana, vid sydöstra änden av Norasjön, klar att invigas.

Vi kan idag stolt presentera en välskött golfbana som ständigt utvecklas och förbättras, allt för att du som spelare ska trivas hos oss. Banan är utlagd i ett öppet och böljande landskap som vackert ramas in av den kringliggande skogen. Under en runda är också vattendrag förekommande, i synnerhet på sista 9, och det finns även inslag av skog.

Greenerna är i allmänhet stora och ärliga. Bevattningen är väl utbyggd, likaså dräneringen, vilket gör att banan klarar både stora mängder regn och längre perioder av torka.

Nora Golfbana

18 st öppna och kuperade hål bildar en hed- och parkbana i vacker bergslagsmiljö. Par 72.

62 tee: 6163 m.   Vit
58 tee: 5776 m.   Gul
53 tee: 5254 m.   Blå
48 tee: 4823 m.   Röd
42 tee: 4194 m.   Orange

Banrekord

Damer, röd tee
Emelie Lundström, Mosjö G&CC – 66 slag
Herrar, gul tee
Gustav Ågren, Flens GK – 66 slag

Golfpaket

Boka ditt boende i direkt anslutning till golfbanan!

Nora golfklubb erbjuder ett enormt prisvärt golfpaket. Bo direkt på klubhusområdet i det gamla Prästbostället eller bo i de nybyggda rummen på Loftet. Alla rum har egen toalett, tillgång till kök och uteplats med utsikt över Norasjön.

Från 495 kr/person

Börja spela golf

Nybörjarkurs med medlemskap inkluderat!

Vi erbjuder under säsongen ett flertal tillfällen där du får introduktion och nybörjarkurs samtidigt som du erhåller ett medlemskap på Nora Golfklubb med obegränsat spel och allt detta till kraftigt reducerat pris.

Från 1 495 kr/person