Medlemsförmåner

Samarbetsklubbar

Det lönar sig att vara fullvärdig medlem – så här billigt spelar du då på följande klubbar i år!

Karlskoga GK

Nora Golfklubbs fullvärdiga medlemmar betalar 100 kr i greenfee på 18 hålsbanan alla dagar samt 50 kr på korthålsbanan.

Hagge GK
Nora Golfklubbs fullvärdiga medlemmar betalar 50% på ordinarie greenfee samtliga dagar.

Skerike GK
Nora Golfklubbs fullvärdiga medlemmar betalar 250 kr i greenfee alla dagar, juniorer 100 kr.

Falun Borlänge GK (Aspeboda)
Nora Golfklubbs fullvärdiga medlemmar betalar 200 kr i greenfee alla dagar.

Gagnef GK

Nora  Golfklubbs fullvärdiga medlemmar betalar 200 kr i greenfee alla dagar, juniorer 100 kr.

Lindesbergs GK,  Kårsta GK, Saxå GK
Nora Golfklubbs fullvärdiga medlemmar betalar 250 kr i greenfee måndag – fredag och söndag efter kl. 14:00.

Degerfors GK
Nora Golfklubbs fullvärdiga medlemmar betalar 200 kr i greenfee måndag – fredag och 250 kr på lördag – söndag samt helgdag efter kl. 14:00.

Kumla GK

Nora Golfklubbs fullvärdiga medlemmar betalar 200 kr i greenfee helgfri måndag-fredag samt söndag fr o m 14:00

Rabatten vid alla ovanstående klubbar gäller fullvärdiga medlemmar och under förutsättning att båda banorna spelar på ordinarie greener, dvs sommargreener.