Sällskapsgolf på dagtid

Måndagsgolfen

Tävlingsbestämmelser här bredvid skrevs innan corona, men kan fortfarande till vissa delar användas som vägledning för sällskapsspelet på måndagar.

• endast start från tee 1
  • eclectic utgår
  • särskiljning vid lika resultat och med samma spelhcp delas resultatplacering, men för särskiljning av 1:a plats gäller sista 9, sista 6 osv.
  • generell lägesförbättring i sandbunkrar med 1 klubblängd
  • utförande för övrigt enl. nedan

Glädjande besked till alla golfare i klubben!

Vi startar ett sällskapsspel, en modifierad Måndagsgolf den 4 maj, som vi fortsätter att spela varje måndag tills vidare.

• Logga in på Min golf/Sök tävling/Nora Golfklubb/Måndagsgolfen/Anmälan (senast kl 17.00 söndagen innan spel).
  • Swisha avgift 20,- till Håkan Gibson 070 574 05 08.
  • Startlista presenteras efter kl 17.00 söndagen innan spel på Min golf och via mail
  • Utse en i bollen att föra scorekort.
  • Efter slutförd ronda kan du som vill SMS:a träningsresultatet  till 070 616 31 82 (Namn – tee – spelhcp – bto/nto-slag).
  • Du rapporterar själv in resultatet i Min golf  som sällskapsrunda (hcp-justering)
  • Resultat och tour-tabell redovisas som länk här bredvid.

Tänk på att hålla avstånd !