Träna golf

Utveckla ditt golfspel hos oss

Nora Golfklubb erbjuder stora möjligheter till golfträning. Både för dig som är ny i golfandet och för dig som har hållit på ett tag. Vill du hitta nästa nivå i ditt golfspel eller har du fastnat i problem med svingen – vi försöker hitta rätt väg framåt för dina behov.

Förutom att boka privat- och grupplektioner med vår tränare Sören, så erbjuder vi löpande nybörjarkurser över hela säsongen. Ofta kan du få ett förmånligt erbjudande på nybörjarkurs i kombination med medlemskap. Hittar du inte information direkt här på webben så är du varmt välkommen att kontakta oss på kansliet och receptionen.

Aktuella nybörjarkurser

Intensivkurs för nybörjare, 2 x 5 timmar
För kurs på totalt 10 timmar samt fritt spel på Nora golfklubb under säsongen 2019;
1 495:-

Om du är 21 år eller yngre betalar du totalt bara 995 kr. Om du är 16 år eller yngre och har någon förälder som är fullvärdig medlem så kostar det bara 595 kr för kursavgift och fritt spel resterande del av året.

Just nu inga aktuella nybörjarkurser, välkommen tillbaka när vi drar igång säsongen 2020!

Träna med Sören

Sören Raséus är Nora Gks tränare med över många års erfarenhet som utbildare i golfspelet.

Tips från Sören

– Gruppträning är ett utmärkt sätt att förkovra sig som golfspelare och dessutom roligt att få nya golfkamrater.

Bra på rangen men det går inte ihop på banan?
– Boka en spellektion ensam eller med dina vänner och bli en mästare på banan
.

Lektionspriser

Singel och parlektioner 2019
1 pers 30 minuter 200:-, 60 minuter 300:-
2 pers 30 minuter 300:- , 60 minuter 400:-
3 pers 30 minuter 350:- , 60 minuter 500:-

Lektionspaket
3 x 30 minuter 500:- ( 1 pers)
5 x 30 minuter 700:- ( 1 pers)
3 x 30 minuter 500:- ( 2-4 pers)
5 x 30 minuter 700:- (2-4 pers)

Golflektion på banan
60 minuter 250:- ( 1 pers)
90 minuter 350:- ( 1 pers)

Juniorträning

Är du mellan 8 och 18 år?
– välkommen att träna golf med oss i Nora golfklubbs juniorer!
Du som inte har egna klubbor får självklart låna på plats, ta med en kompis och kom och prova!

Övningsområden

Driving Range
I anslutning till 1:a tee finner du vår drivingrange som löper utmed hela 1:a hålet. Rangen sluttar en aning utför, vilket gör att du lätt ser var bollen landar. Dessutom vetter den mot norr, vilket gör att du aldrig blir bländad av solen som ju förstås alltid skiner här i Nora. På rangen finns 14 mattor, varav hälften är placerade under tak. Från bollautomaten får du alltid fräscha bollar och priset per “hink” (23 bollar) är 20 kr. Du betalar med ditt bankkort.

Puttinggreen
Övningsgreenen är belägen vid infarten till klubben och där kan du öva puttning och chippning samt bunkerslag.

Pitchbana 3 Hål 30-56 M
Mellan klubbhusområdet och första tee hittar du en lite pitchbana där du kan vässa wedgarna.