Juniorkommittén

Vill du börja träna golf?

Är du mellan 7 och 18 år?

Då är du välkommen att träna golf med oss i Nora golfklubb!
Vi hälsar alla nya och gamla juniorer välkomna till golfbanan i Östra Sund. Du som inte har egna klubbor får självklart låna på plats! Ta med en kompis och kom och prova!

Inför säsongen 2020
Preliminärt så drar juniorträningen igång v.17, dag och tid är ännu ej fastställd. I år kommer vi dela upp deltagarna ännu tydligare efter ålder och erfarenhet. Det blir en eller flera träningsgrupper för de som har grönt kort eller närmare sig grönt kort och en golfleks-grupp för de yngre och färskaste golfarna (från 7 år). Obs! Golfleken kommer kräva målsmans närvaro under hela träningstillfället.

Mer information inom kort, men vi vet redan idag att det saknas ledare för golfleken. Vi jobbar på en lösning, men det mest naturliga och bästa vore om ni som föräldrar till de lite yngre hör av er för att engagera er som funktionärer och ledare.

Kontakta oss gärna inför säsongen och anmäl era barn till träningen samt eget intresse för engagemang:

Peter Gräsberg, mobil: 070 – 532 09 71 e-post: sligvagen_3@hotmail.com
Gustav Enebro, mobil: 073 – 151 53 83 e-post: gustav@karlgustavdesign.se