Greenfee & gästinfo

Välkomna till Bergslagen

På Nora Golfklubb tillämpar vi dagsgreenfee vilket innebär att du, för en 18-hålsgreenfee, spelar obegränsat på banan hela dagen. Golfhäftet gäller vid ordinarie avgifter.

Greenfee Vardag Helg
Senior 380:- 450:-
Junior 100:- 100:-

Greenfeeöverenskommelser

Karlskoga GK
Gratis spel för fullvärdiga medlemmar alla dagar. När endast en bana är öppen gäller 100 kr i greenfee

Hagge GK
Gratis för fullvärdiga medlemmar på vardagar samt helger efter kl. 14:00.

Skerike GK, Gagnef GK
Fullvärdiga medlemmar betalar 175 kr i greenfee alla dagar.

Falun Borlänge GK (Aspeboda)
Fullvärdiga medlemmar betalar 200 kr i greenfee alla dagar.

Lindesbergs GK, Kumla GK , Kårsta GK, Saxå GK
Fullvärdiga medlemmar betalar 175 kr måndag – fredag och söndag efter kl. 14:00.

Degerfors GK
Fullvärdiga medlemmar betalar 190 kr måndag – fredag och 225 kr på lördag – söndag efter kl. 14:00

Rabatten vid alla ovanstående klubbar gäller fullvärdiga medlemmar och under förutsättning att båda banorna spelar på ordinarie greener, dvs sommargreener. När endast en bana är öppen betalas gällande greenfee (undantag Karlskoga GK. Se ovan) .

Pay & play vardagar

Inget grönt kort krävs för att spela hos oss på vardagar.
Betala och spela 18 hål för 500 kr.

Spelare med kort

Spelare som har introduktionskort utställda av Svenska Golfförbundet och Örebro läns golfdistriktsförbund eller medlemskort utställda av Golfadministratörernas Förening (GAF) eller Svenska Greenkeeperförbundet (SGA) samt svenska PGA-medlemmar kan erbjudas 1 fritt spel per år.

För samtliga kategorier gäller föranmälan senast dagen innan aktuellt spel samt att introduktionskort/medlemskort uppvisas.

Hyra av vagn eller golfbil

Vi hyr ut golfbilar (körkort erfordras) och vagnar till både gäster och medlemmar.

Vagn: 40 kr
Golfbil utan läkarintyg: 300 kr
Gäst med läkarintyg: 175 kr
Medlem med läkarintyg: 100 kr

Boka tid

Du kan som gäst boka alla lediga tider via internet eller telefon för hela säsongen framåt. Tidsbokning gäller alla dagar i veckan mellan kl. 07.00 – 19.50. Övriga tider gäller bollränna.

Tillvägagångssätt
Boka din tid via www.golf.se eller på telefon 0587-120 00. Kom ihåg att du vid bokning alltid behöver golf-ID på samtliga spelare i bollen. Hotellgäster med golfpaket bokar i första hand sin starttid via hotellet.

Du anmäler din ankomst senast 15 min före spel och avbokning ska ske senast 1 tim innan start. Vid sen ankomst förverkas rätten till starttiden. Om receptionen inte är bemannad skriver du in dig i greenfeeboken och erlägger greenfeeavgiften kontant. Saknas kontanter betalar du snarast i efterhand via bankkonto 8191-9 1407644-1. Kom ihåg att alltid skriva ditt namn, golf-ID och betalningssätt i meddelandekolumnen.

Du kan också betala med swish till 123 196 3305.

Vi förbehåller oss rätten att i möjligaste mån boka in 4-bollar för ett få ett jämnt speltempo på banan. Vid förskjutning av starttiderna till följd av orsaker som spelaren inte råder över, flyttas beställda starttider fram så långt som erfordras.